Tapahtumat

Naiset turvapaikkaprosessissa

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan toiminnanjohtaja Minna Saundersin luentoa ”Naiset turvapaikkaprosessissa” torstaina 24.10. klo 17, Sairashuoneenkatu 6 A 1.

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään heti perään klo 18 samassa paikassa. Esillä ovat sääntömääräiset syyskokousasiat. Kokouskutsu lähetetään viikolla 40. Kahvitarjoilu.


Vaikeudet elämän voimaksi – näkökulman vaihtamisen taito – seminaari

”Vaikeudet elämän voimaksi – näkökulman vaihtamisen taito” – seminaari pidetään lauantaina 16.11. klo 11 alkaen. Ilmoittautuminen seminaariin 11.11. mennessä. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin. Seminaarin kouluttajina toimivat psykoterapeutit Tuula Stenroth ja Sirkka-Liisa Kuitunen. Seminaarin kesto on 3 – 4 tuntia sisältäen väliaikatarjoilun (salaattilounas). Seminaari toteutetaan Valkonauhaliiton ja Agricola-säätiön tuella ja se on osallistujille maksuton. Vapaaehtoinen kahviraha.

Herkkyys ja tunteet elämän voimavarana – seminaari

Turun Valkonauhan 120 vuotisjuhla

Herkkyys ja tunteet elämän voimavarana – seminaari sunnuntaina 17.11. klo 11-14 Yhteisötalo Lounatuulissa, Läntinen Pitkäkatu 33. Ilmoittautuminen seminaariin 15.11. mennessä Pirkko Larkelalle p. 0400 178002 tai turunvalkonauha@gmail.com. Perehdymme seminaarissa omien tarpeiden parempaan tunnistamiseen, stressin säätelyyn ja terveellisten rajojen luomiseen menettämättä herkkyyden lahjaa.

Kouluttajana on psykoterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja Elina Mäenpää. Tilaisuus ovat osanottajille maksuton ja se sisältää taukotarjoilun (vapaaehtoinen kahviraha). Seminaarin järjestämiseen saadaan taloudellista tukea STEA:lta ja Agricola-opintokeskukselta.

Lämpimästi tervetuloa!